Home > Tin du lịch Campuchia > Phong tục Campuchia

Phong tục Campuchia

Túp lều tình yêu, văn hóa yêu đương kỳ lạ

Ở Việt Nam và nhiều nơi trên thế giới quan hệ trước hôn nhân là một điều cấm kỵ và không thể chấp nhận. Thế nhưng ở một làng của Campuchia, người ta lại có một suy nghĩ thoáng hơn và họ quan niệm rằng việc quan hệ tình dục sớm là cách tốt nhất để giúp con gái họ tìm được tình yêu đích thực.

Streaming Movie Red Sparrow (2018) Online

Red Sparrow (2018) Duration 139 mins Genre Mystery, Thriller. In Cinemas March 1, 2018 Language English. Country United States of America. Plot For Red Sparrow Movie ‘Red Sparrow’ was released in March 1, 2018 in genre Mystery. Francis Lawrence was directed this movie and starring by Jennifer Lawrence. This movie tell story about Prima ballerina Dominika Egorova faces a bleak and uncertain future after she suffers an injury that ends her career. She soon turns to Sparrow School, a secret intelligence service that trains exceptional young people to use their minds and bodies as weapons. Egorova emerges as the most dangerous Sparrow after completing the sadistic training process. As she comes to terms with her new abilities, Dominika meets a CIA agent who tries to convince her that he is the only person she can trust. DIRECTOR Francis Lawrence. Producer Garrett Basch, David Ready, Steven Zaillian. Writer Justin Haythe. Production ...

Watch and Download Movie Black Panther (2018)

Black Panther (2018) Duration 134 mins Genre Action, Adventure, Drama, Science Fiction, Thriller. In Cinemas February 13, 2018 Language English. Country United States of America. Plot For Black Panther ‘Black Panther’ is a movie genre Action, was released in February 13, 2018. Ryan Coogler was directed this movie and starring by Chadwick Boseman. This movie tell story about T’Challa, the new ruler of the advanced kingdom of Wakanda, must defend his land from being torn apart by enemies from outside and inside the country. DIRECTOR Ryan Coogler. Producer Kevin Feige, David J. Grant. Production Company Marvel Studios. Incoming search term : Streaming Black Panther 2018 For Free Online, Watch Black Panther 2018 Online Free Viooz, Streaming Black Panther 2018 Online Free Megashare, Watch Black Panther 2018 Online Free 123movie, live streaming movie Black Panther, watch full Black Panther film, movie Black Panther 2018, Watch Black Panther 2018 Online Free megashare, ...

Một số tính cách, tâm lý của người Campuchia

Do vị trí địa lý, điều kiện tự nhiên và lịch sử đã tác động và hình thành đến tâm lý chung của người dân bản địa. Là một nước vốn có truyền thống về văn hóa Phật giáo,  nền văn hóa Campuchia có lịch sử phong phú đa dạng, trải qua nhiều thế kỷ và chịu ảnh hưởng nặng của Ấn Độ. Điều đó đã ảnh hưởng đến tâm lý, tính cách của người dân Campuchia. Sau đây là một số tính cách, tâm lý của người Campuchia mà khi đi du lịch Campuchia bạn sẽ nhận ra.

Khám phá phong tục và tín ngưỡng đặc sắc của người Campuchia

Những năm gần đây Campuchia trở thành điểm đến khá quen thuộc đối với nhiều du khách trên thế giới. Không chỉ thế, đất nước được mệnh danh là xứ sở chùa Tháp này còn có một nền văn hóa đậm đà bản sắc dân tộc với nhiều phong tục tập quán độc đáo. Cùng du lịch Campuchia, khám phá những điều mới mẻ, huyền bí qua những phong tục tập quán rất riêng của nước này. 

Du lịch Campuchia có gì hay?

Đất nước Campuchia không chỉ nổi tiếng với những công trình kiến trúc danh lam thắng cảnh hấp dẫn mà người Campuchia còn có những phong tục tập quán rất đặc biệt và thú vị. Du lịch Campuchia, cùng khám phá một số phong tục tập quán đã tạo nên một bản sắc văn hóa riêng của người Campuchia. 
Scroll To Top